5A Heurekassa

Heureka-retki

Olimme Heurekassa, siellä me katsoimme lyhytelokuvan avaruudesta. Heurekassa me kokeilimme erilaisia koneita, esimerkiksi narulla kulkeva pyörää, piikkisänky ja kolikkokone.

Kirjoittaja: T. P 5A

Heureka

Menimme Heurekaan bussilla. Istuimme kauan penkeillä Heurekassa, koska olimme niin ajoissa, ettei lippuja vielä saanut. Kun saimme liput meidät jaettiin kahteen ryhmään. Meidän ryhmä missä me molemmat siis olimme meni ensin katsomaan Suomen talviurheilu näyttelyä.

Sen jälkeen meidän luokka meni katsomaan planetaarioon jotain avaruus näyttelyä/ohjelmaa joiden nimeä emme muista nyt tällä hetkellä. Sen jälkeen saimme kierrellä jonkin aikaa Heurekaa ympäri.

Teimme myös kolikot. Kolikkokone oli todella outo ja hauska. Ensin piti käyttää koodi, joka löytyi jokaisen rannekkeesta. Sitten piti ottaa kuva itsestään. Sen jälkeen piti vain odottaa, että kolikko oli valmis. Ainoa miinus kolikoissa oli se, että niillä ei voinut ostaa mitään.

Sitten kun oltiin saatu jokunen aika kierrellä meidän piti syödä eväämme. Sen jälkeen saimme mennä Heureka-Shoppiin, sieltä saimme ostaa mitä halusimme. Pian sen jälkeen lähdimme bussia kohti ja takaisin kouluumme.

Tekijät: Alma ja Aino